Kilépés a keresősből
ingyenes házhozszállítás 15000 ft. felett

Resting Buddha White XL

40cm fa buddha szobor

Kedvencekhez adom

25270 Ft

KOSÁRBA

Kosrába teszem
Pihenő Buddhát ábrázoló kézzel készített fa szobor! Fehér színű arany színű díszítéeesl. Kis tükör körök teszik még különlegesebbé. 40cm magas.

Feje tetején lévő kidomborulás, az ushnisha képviseli a Buddha megvilágosodásának elérését és a spirituális útmutatóban való támaszkodását. A szobron Buddha szemtartása félig nyitott, mely a meditáció azon pontját mutatja be ahol magába néz de közben előre is tekint a világba. A szobor kedves mosolya Buddha nyugodt természetét és nemességét is mutatja a megvilágosodás elérése után. A szemek közötti pont a Buddha fejének egy másik sajátossága. Ez a kerek fürt a szemöldökök között szimbolizálja a Buddha természetfeletti látását. A hosszúkás fülcimpa a Buddha fejeken Buddha hallási erejét képviselik, melyről azt tartják, hogy csak a világban szükséges dolgokat hallja. Valójában ez a fülformát a herceg életében hordott extravagáns és nehéz ékszerek, fülbevalók okozzták.

A Buddha szobrokat az elégedettség, a béke és a boldogság szimbólumának tartják. Minden emberi lény inspirációjának szimbóluma. Amikor a Buddha szoborra összpontosítunk, belsõ békét ad nekünk, hogy elménk, szívünk és lelkünk megvilágosodjon. A Buddha szobrok a remény jelképei is. A remény az egyetlen dolog, ami az embereket motiválta, hogy erőfeszítést tegyenek maguknak az életében.

Megosztás link használatával

Felhasznált anyagok:

Termék méretei:
h x sz x m (cm): 18x26x40
Súly:
1200g
Cikkszám:
WOOD-02WH-COPY638
Szín:
Fehér

Garanciáink:

Resting Buddha White XL - 40cm fa buddha szobor Resting Buddha White XL - 40cm fa buddha szobor Resting Buddha White XL - 40cm fa buddha szobor