Kilépés a keresősből
ingyenes házhozszállítás 15000 ft. felett

Resting Buddha White

30cm fa buddha szobor

Kedvencekhez adom

12690 Ft

KOSÁRBA

Kosrába teszem
Pihenő Buddhát ábrázoló kézzel készített fa szobor! Fehér színű arany színű díszítéeesl. Kis tükör körök teszik még különlegesebbé. 30cm magas.

Feje tetején lévő kidomborulás, az ushnisha képviseli a Buddha megvilágosodásának elérését és a spirituális útmutatóban való támaszkodását. A szobron Buddha szemtartása félig nyitott, mely a meditáció azon pontját mutatja be ahol magába néz de közben előre is tekint a világba. A szobor kedves mosolya Buddha nyugodt természetét és nemességét is mutatja a megvilágosodás elérése után. A szemek közötti pont a Buddha fejének egy másik sajátossága. Ez a kerek fürt a szemöldökök között szimbolizálja a Buddha természetfeletti látását. A hosszúkás fülcimpa a Buddha fejeken Buddha hallási erejét képviselik, melyről azt tartják, hogy csak a világban szükséges dolgokat hallja. Valójában ez a fülformát a herceg életében hordott extravagáns és nehéz ékszerek, fülbevalók okozzták.

A Buddha szobrokat az elégedettség, a béke és a boldogság szimbólumának tartják. Minden emberi lény inspirációjának szimbóluma. Amikor a Buddha szoborra összpontosítunk, belsõ békét ad nekünk, hogy elménk, szívünk és lelkünk megvilágosodjon. A Buddha szobrok a remény jelképei is. A remény az egyetlen dolog, ami az embereket motiválta, hogy erőfeszítést tegyenek maguknak az életében.

Megosztás link használatával

Felhasznált anyagok:

Termék méretei:
h x sz x m (cm): 13x21x30
Súly:
780g
Cikkszám:
WOOD-02WH-COPY636-COPY637
Szín:
Fehér

Garanciáink:

Resting Buddha White - 30cm fa buddha szobor Resting Buddha White - 30cm fa buddha szobor Resting Buddha White - 30cm fa buddha szobor