Kilépés a keresősből
ingyenes házhozszállítás 15000 ft. felett

Resting Buddha Gold

25cm fa buddha szobor

Kedvencekhez adom

7610 Ft

KOSÁRBA

Kosrába teszem
Pihenő Buddhát ábrázoló kézzel készített fa szobor! Arany színre kezelt és kis tükrökkel díszítve. 25cm.

Feje tetején lévő kidomborulás, az ushnisha képviseli a Buddha megvilágosodásának elérését és a spirituális útmutatóban való támaszkodását. A szobron Buddha szemtartása félig nyitott, mely a meditáció azon pontját mutatja be ahol magába néz de közben előre is tekint a világba. A szobor kedves mosolya Buddha nyugodt természetét és nemességét is mutatja a megvilágosodás elérése után. A szemek közötti pont a Buddha fejének egy másik sajátossága. Ez a kerek fürt a szemöldökök között szimbolizálja a Buddha természetfeletti látását. A hosszúkás fülcimpa a Buddha fejeken Buddha hallási erejét képviselik, melyről azt tartják, hogy csak a világban szükséges dolgokat hallja. Valójában ez a fülformát a herceg életében hordott extravagáns és nehéz ékszerek, fülbevalók okozzták.

A Buddha szobrokat az elégedettség, a béke és a boldogság szimbólumának tartják. Minden emberi lény inspirációjának szimbóluma. Amikor a Buddha szoborra összpontosítunk, belsõ békét ad nekünk, hogy elménk, szívünk és lelkünk megvilágosodjon. A Buddha szobrok a remény jelképei is. A remény az egyetlen dolog, ami az embereket motiválta, hogy erőfeszítést tegyenek maguknak az életében.

Arany szín a Feng Shuiban: Fém és Föld elemhez is csatolható
Az arany erőteljes üzenetet, hogy segítségre van szükség egy kritikus projekthez, vagy egy különösen fontos cél elérésén dolgozik. Legjobban a Gyermek, Segítőkész emberek és Utazás szegmeshez kötődik a Bagua Terképen, viszont mivel föld elem is (Sárgával közel azonos) Szerelem, Házasság (Délnyugat) is elhelyezhető!
Érdekes módon, bár fém elemet idéző szín, az arany színt takarékosan (ha egyáltalán) kell használni a Gazdagság-Siker részen a Bagua térképen, mert összeütközik a fa elemével.

Megosztás link használatával

Felhasznált anyagok:

Termék méretei:
h x sz x m (cm): 13x18x25
Súly:
440g
Cikkszám:
WOOD-02 GD-COPY633
Szín:
Arany

Garanciáink:

Resting Buddha Gold - 25cm fa buddha szobor Resting Buddha Gold - 25cm fa buddha szobor Resting Buddha Gold - 25cm fa buddha szobor