Kilépés a keresősből
ingyenes házhozszállítás 15000 ft. felett

Namasakra Buddha 18cm

bronz buddha szobor

Kedvencekhez adom

12570 Ft

KOSÁRBA

Kosrába teszem
Imádkozó Buddhát ábrázoló, kézzel készített valódi TÖMÖR bronzszobor!

A Namaskara mudra (vagy Anjali mudra) az üdvözlés, az imádság és az imádás gesztusa. (A mudra szankszrit szó, a kéz és az ujjak különböző tartását jelenti. A mudrák titka abban rejlik, hogy energetikai szinten hatnak a testre.)
Namaskara mudra és az Anjali a szanszkrítben más jelentéssel bír. Ezek a jelentések lehetnek a felajánlás, az áhítat és üdvözlés, illetve megbecsülni vagy ünnepelni. A Namaskara (vagy az Anjali mudra) általában az áldozat és odaadás gesztus kéztartásának tekintendő.

A Namaskara gesztusa olyan kézmozdulat, amelyet Ázsia sok országában gyakorolnak, mint Nepálban, Indiában, Srí Lanka-ban, Burmában, Thaiföldön stb. Tisztelet és üdvözlő jelként használják. Ezt a gesztust számos jóga asánban is használják . A mudra jelentése "pecsét" vagy "jel", az "Anjali Mudra" kifejezés fordítása "üdvözlő pecsét". Ez a mudra Hridayanjali Mudra néven is ismert, ami a lélek szívbélyegét csodálta.

Elérhető piros színben is!

Megosztás link használatával

Felhasznált anyagok:

Termék méretei:
h x sz x m (cm): 18x11x18
Súly:
300g
Cikkszám:
BROO-004
Szín:
Zöld

Garanciáink:

Namasakra Buddha 18cm - bronz buddha szobor Namasakra Buddha 18cm - bronz buddha szobor Namasakra Buddha 18cm - bronz buddha szobor