Kilépés a keresősből
ingyenes házhozszállítás 15000 ft. felett

Leaning Buddha Zöld 9cm

bronz buddha szobor

Kedvencekhez adom

5700 Ft

KOSÁRBA

Kosrába teszem
Valódi bronzból kézzel készített TÖMÖR bronzszobrocska. Pihenő Buddhát ábrázol.

A Buddha szobrokat az elégedettség, a béke és a boldogság szimbólumának tartják. Minden emberi lény inspirációjának szimbóluma. Amikor a Buddha szoborra összpontosítunk, belsõ békét ad nekünk, hogy elménk, szívünk és lelkünk megvilágosodjon.
A Buddha szobrok a remény jelképei is. A remény az egyetlen dolog, ami az embereket motiválta, hogy erőfeszítést tegyenek maguknak az életében.

Zöld a Feng Shuiban: Fa elem A tavasz kezdetének szimbóluma, ekkor ébred a természet, bújnak ki a növények a földből, hogy magasra nőjenek. Ezért szimbolizálja a fa azt, ami zöld színű, magas, felfelé az ég felé nyúlik. Égtája a kelet. Otthonunkban a virágok, növények, magas tárgyak szimbolizálják. A fa elemű emberek tettre készek, dinamikusak, célirányosak. Tartós sikereket érhetnek el. Türelmetlenek, indulatosak lehetnek, ha céljaik elérésében környezetük lassítja, vagy akadályozza őket. Bágua térkép szerinti helye: Kelet- Északkelet (Gazdagság, siker, család, egészség)

Megosztás link használatával

Felhasznált anyagok:

Termék méretei:
h x sz x m (cm): 6x5x9
Súly:
100g
Cikkszám:
BRO-009-GR
Szín:
Zöld

Garanciáink:

Leaning Buddha Zöld 9cm - bronz buddha szobor Leaning Buddha Zöld 9cm - bronz buddha szobor Leaning Buddha Zöld 9cm - bronz buddha szobor