Kilépés a keresősből
ingyenes házhozszállítás 15000 ft. felett

Leaning Buddha Piros 9cm

bronz buddha szobor

Kedvencekhez adom

5700 Ft

KOSÁRBA

Kosrába teszem
Valódi bronzból kézzel készített TÖMÖR bronzszobrocska. Pihenő Buddhát ábrázol.

A Buddha szobrokat az elégedettség, a béke és a boldogság szimbólumának tartják. Minden emberi lény inspirációjának szimbóluma. Amikor a Buddha szoborra összpontosítunk, belsõ békét ad nekünk, hogy elménk, szívünk és lelkünk megvilágosodjon.
A Buddha szobrok a remény jelképei is. A remény az egyetlen dolog, ami az embereket motiválta, hogy erőfeszítést tegyenek maguknak az életében.


Piros szín a Feng Shuiban: Tűz elem (Szenvedély, nagy energia)
A nyarat szimbolizálja, a legmelegebb évszakot. A meleg forrása, szárító és átalakító energia. Az otthonunkban a tűzhely, kandalló, kazán, kályha szimbolizálja. Színe a piros, égtája a dél.
A tűz elemű emberek sportos alkatúak, forróvérűek, állandóan tevékenykedők, gyors gondolkozásúak. Másoktól is elvárják a maximális erőfeszítést. Ide-oda kapnak, s előfordul, hogy céljaik elérése előtt érdeklődésük kialszik, szenvedélyük másfelé viszi őket. Elégedhetik önmagukat. Bágua térkép szerinti helye: Dél (Hír, Hírnév)

Megosztás link használatával

Felhasznált anyagok:

Termék méretei:
h x sz x m (cm): 6x4x9
Súly:
100g
Cikkszám:
BRO-009-RE
Szín:
Piros

Garanciáink:

Leaning Buddha Piros 9cm - bronz buddha szobor Leaning Buddha Piros 9cm - bronz buddha szobor Leaning Buddha Piros 9cm - bronz buddha szobor