Kilépés a keresősből
ingyenes házhozszállítás 15000 ft. felett

Framed Buddha Trio

Buddha fej dekoráció

Kedvencekhez adom

15230 Ft

KOSÁRBA

Kosrába teszem
Kézzel készített fém lebegő Buddha fejek, fa keretben. A fejek egy áttetsző plexi lapra vanak rögzítve hátúlról, így érik el a lebegő hatást. Asztalra, polcra állítva, vagy akár a kialakított akasztójával könnyen a falra is rögzíthető!

Buddha fej szobrok szimbilizálják a test és elme elválasztódását (Bodhisattva állapot). Feje tetején lévő kidomborulás, az ushnisha képviseli a Buddha megvilágosodásának elérését és a spirituális útmutatóban való támaszkodását. A szobron Buddha szemtartása félig nyitott, mely a meditáció azon pontját mutatja be ahol magába néz de közben előre is tekint a világba. A szobor kedves mosolya Buddha nyugodt természetét és nemességét is mutatja a megvilágosodás elérése után. A szemek közötti pont a Buddha fejének egy másik sajátossága. Ez a kerek fürt a szemöldökök között szimbolizálja a Buddha természetfeletti látását. A hosszúkás fülcimpa a Buddha fejeken Buddha hallási erejét képviselik, melyről azt tartják, hogy csak a világban szükséges dolgokat hallja. Valójában ez a fülformát a herceg életében hordott extravagáns és nehéz ékszerek, fülbevalók okozzták.

Ezüst szín a Feng shuiban: Fém elem (Tisztaság és Pontosság)
A legmarkánsabb az öt elem közül, éles, kemény, harcias, befelé forduló energia. A föld belsejében uralkodó nyomás hatására az ásványi anyagok összepréselődéséből keletkezik, melyet megolvasztva alakítanak át pénzzé, dísztárggyá. Színe a fehér, szürke, ezüst és arany, formája a kerek, lekerekített. Helye a Bágua térkép szerinti Nyugat-Északnyugat (alktókészség, gyermek, segítők, utazás)

3-as szám a Feng Shuiban: Kreativitás, család, önkifejezés.

A fej szobor mérete kb 10cm.

Megosztás link használatával

Felhasznált anyagok:

Termék méretei:
h x sz x m (cm): 5x31x21
Súly:
1g
Cikkszám:
DEKKE-008
Szín:
Ezüst

Garanciáink:

Framed Buddha Trio - Buddha fej dekoráció Framed Buddha Trio - Buddha fej dekoráció