Kilépés a keresősből
ingyenes házhozszállítás 15000 ft. felett

Flute Buddha 20cm

bronz buddha szobor

Kedvencekhez adom

19040 Ft

KOSÁRBA

Kosrába teszem
Fuvolán játszó Buddhát ábrázoló valódi bronzból készített értékes Bronz szobor.

"Fuvolán játszani nem kizárólag a gyakorláson múlik. Most jobban játszom, mint a múltban, mert megtaláltam az igazi énemet. Nem érheted el a magasságot a művészetben, ha először nem fedezed fel a felülmúlhatatlan szépséget a saját szívedben. Ha igazán jól akarsz fuvolázni, meg kell találnod az igazi éned az ébredés ösvényén. "

Zöld szín jelentése: A zöld a természet színe. Fejlődést, harmóniát, szemtelenséget, termékenységet jelent. Az emberi szem számára, a legpihentetőbb szín. A zöld szín jelenti még a tapasztalat hiányát, amire a legjobb példa, hogy „zöldfülű vagy még”.

Zöld a Feng Shuiban: Fa elem (Növekedés Vitalitás)
A tavasz kezdetének szimbóluma, ekkor ébred a természet, bújnak ki a növények a földből, hogy magasra nőjenek. Ezért szimbolizálja a fa azt, ami zöld színű, magas, felfelé az ég felé nyúlik. Égtája a kelet. Otthonunkban a virágok, növények, magas tárgyak szimbolizálják. A fa elemű emberek tettre készek, dinamikusak, célirányosak. Tartós sikereket érhetnek el. Türelmetlenek, indulatosak lehetnek, ha céljaik elérésében környezetük lassítja, vagy akadályozza őket. Bágua térkép szerinti helye: Kelet- Északkelet (Gazdagság, siker, család, egészség)

Megosztás link használatával

Felhasznált anyagok:

Termék méretei:
h x sz x m (cm): 5x15x20
Súly:
500g
Cikkszám:
BROO-002
Szín:
Zöld

Garanciáink:

Flute Buddha 20cm - bronz buddha szobor Flute Buddha 20cm - bronz buddha szobor Flute Buddha 20cm - bronz buddha szobor