Kilépés a keresősből
ingyenes házhozszállítás 15000 ft. felett

Buddha Monument

kő buddha csobogó

Kedvencekhez adom

633730 Ft

KOSÁRBA

Kosrába teszem
155 cm Magas, körülbelül 350kg-os monumentális kisugárzású. Buddha fejet ábrázoló öntött kő csobogó. Keringető szivattyúval, kb 150 literes víztároló alappal.

Kifejezetten ajánljuk Éttermek, Hotel Lobbyk, Várótermekbe és egyéb közösségi helyekre. Kertekbe. Bel/Kültérre egyaránt elhelyezhető.

Feng Shui csobogóink rendkívül feldobják a teret, kellemes a látványt nyújtanak bárhol lesznek elhelyezve. Ragyogást hoz a kertedbe vagy a nappalidba. Nagyon hangsúlyos tárgyak, melyek vonzzák mind a te, mind látogatóid tekintetét. Kinek nem tűnne fel a vizek zenéje, amely folyamatosan árad? Kedves a fülekhez, és megnyugtatja a fáradt idegeket.
Egy jó feng shui víz szökőkút is felhalmozhatja a gazdagságot számodra, miközben stimulálja az érzékeket és lazítja a lelkedet.
A folyó víz szimbolizálja a jövedelmet. Mindaddig, amíg kétségek nélkül folyik, jó (rendszeres) jövedelmet szimbolizálja.
De amikor a víz felhalmozódik, ez azt jelenti, hogy a vagyont és az eszközöket felhalmozzák.

Szőkőkutak, csobogók elhelyezése a Feng Shui szerint:
Gazdagság, siker sarokban (Bagua terkép szerint Dél-Kelet) kell elhelyezni, de amennyiben ez a sarok pont a hállóba, fürdőbe, vagy konyhába essne ebben az esetben javasolt a Nappali Gazdagság sarokba tenni.

FIGYELEM: A termék dimenziói miatt Speciális szállítási/beüzemelési feltételekkel rendelkezik.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=cSIRWHHQJMk

Megosztás link használatával

Felhasznált anyagok:

Termék méretei:
h x sz x m (cm): 1x1x160
Súly:
300000g
Cikkszám:
KOSZ-001
Szín:
Fekete

Garanciáink:

Buddha Monument - kő buddha csobogó Buddha Monument - kő buddha csobogó Buddha Monument - kő buddha csobogó