Kilépés a keresősből
ingyenes házhozszállítás 15000 ft. felett

Buddha Eye Silver 2

fa buddha dekoráció

Kedvencekhez adom

10150 Ft

KOSÁRBA

Kosrába teszem
Buddha szemeket ábrázoló kézzel készített fa dísz mely talpon áll. Ezüst színre kezelve. Polcokra, komódokra különleges dísz.

Ez a stílus a művészek több generációjának modellje volt, miközben különböző Buddhafejekben és Buddha képekben ábrázolják máig. A buddhizmusban kétféle szem van: először a bölcsesség belső szeme (más néven urna), amely a Dhamma világát látja, amelyet a Buddha harmadik szemének is neveznek. A másik pedig a külső szemeknek, más néven anyagi szemek, amelyek a külső világot látják.

Ezüst szín a Feng shuiban: Fém elem
A legmarkánsabb az öt elem közül, éles, kemény, harcias, befelé forduló energia. A föld belsejében uralkodó nyomás hatására az ásványi anyagok összepréselődéséből keletkezik, melyet megolvasztva alakítanak át pénzzé, dísztárggyá. Színe a fehér, szürke, ezüst és arany, formája a kerek, lekerekített. Helye a Bágua térkép szerinti Nyugat-Északnyugat (alktókészség, gyermek, segítők, utazás)

Megosztás link használatával

Felhasznált anyagok:

Termék méretei:
h x sz x m (cm): 14x42x37
Súly:
9g
Cikkszám:
STND-13SI2
Szín:
Fehér

Garanciáink:

Buddha Eye Silver 2 - fa buddha dekoráció Buddha Eye Silver 2 - fa buddha dekoráció Buddha Eye Silver 2 - fa buddha dekoráció