Kilépés a keresősből
ingyenes házhozszállítás 15000 ft. felett

Rólunk


Történetünk

Bali Craft Market, azaz Bali Kézműves Piaca. Bali szigetén élő Magyar fiatalok álmodták meg a kezdetben a www.balicraftmarket.com webáruházat, melyet közel egy éves előkészületek eredményeképen első válltozatát 2014. Decemberében indítottunk útjának.

Termékeinknek szolgáló bemutatótermünket Nagykanizsán rendeztük be, ahol nagyon hamar megtapasztaltuk, hogy különleges termékeinkel a piacon egy eddig ki nem szolgált hiányt pótlunk. Bemutatótermünk különleges hangulatának hamar híre ment, a kis városban “A szép bolt” becenevet kapta, és már-már közösségi hellyé is vált, ahová ajándékvásárlás mellett a vendégeink pusztán kikapcsolódni is szívesen betérnek.

Országunk legtávolabbi pontjairól is csodájára jártak üzletünknek, melynek következményében 2016. Novemberében nyílik következő üzletünk Kisvárdán. Terveink szerint 2017-ben pedig megnyitjuk az első Budapesti Bali Craft Market üzletünket is!

Küldetésünk

Csapatunk egy része Indonéziában él évek óta, és megismerkedett sok helyi kézművessel, művésszel. Csodálattal néztük az indonéz emberek kreativitását, ahogyan akár egy kagylódarabból is számunkra eddig ismeretlen termékeket képesek készíteni. Kézmüvességük, különleges termékeik, méltán világhírüek. Ezeket az alkotásokat szeretnénk eljuttatni othonodba és megismertetni veled azt a minőségi összahangot amit Bali kultúrája képvisel.
Termékeink mind szeretettel, odaadással készítik számodra az indonéz művészeink, barátaink.
Gondosan ügyelünk arra, hogy kiválasztott termékeink, Indonézia gazdag kultúráját és művészetét jelképezzék, és emellett az európai stílusvilágba is beilleszthetőek legyenek.

Reméljük olyan szeretettel fogadod termékeinket, amilyen szeretettel mi szántuk neked.

Magyarországon élő Indonéz barátaink mondták:
“A Bali Craft Market, nem csupán a termékeket hozza el Bali szigetéről, hanem Bali szelleme is követi őket”

Csapatunk tagjai

Jelenleg feltöltés alatt.